Monday, March 26, 2007

Uit de Kristallen Bol

Ik voel iets... ja... het zijn allemaal losse stukjes van een grotere puzzel, maar ze vallen in elkaar... Ik zie...

Viagra voor vrouwen... onder de naam Intrinsa. Zal een populair product worden, er zullen ongeveer twintigtal van die producten op de markt komen. Die producten brengen het mannelijk hormoon testosteron in het bloed. Het land die er eerst mee naar buiten komt: Groot-Brittaniƫ.

Ik zie vreemdige goedjes die in meisjes of vrouwen hun drankjes gedaan worden, testosteron ongezien opgenomen, ongewild. Tot ze gewillig worden. Ik zie rechtzaken die door zo'n situaties opgeroepen worden... langdradige rechtzaken, wie is schuldig? Omdat een vrouw loops wordt, dankzij een goedje, maar onwillig dat goedje neemt, maar wel gewillig wordt... ik zie paradigma's ontstaan. Psychologen die hun hoofden bijeen steken om hier een oplossing voor te vinden. Misschien enkel verkrijgbaar via doktersattest?

Ik zie sportschandalen, vrouwen die bij dopingstests door de mand vallen. Zogezegd om hun sexleven te stimuleren,... sommige zeggen de waarheid, sommige niet... alweer komen de dokters en psychologen bijeen.

Ook gaat Groot-Brittaniƫ zijn stappen ondernemen. Overal camera's, in elke discotheek, elke feest- en fuifzaal, elk bordeel en in sommige hooggeplaatste personen, hun slaapkamer. In het oog houden of er niet geknoeid gaat worden met hun drankjes, niet enkel kijken naar intrinsa, neen, dat was enkel maar de druppel, ook allerlei andere louche goedjes, gevaarlijke goedjes.

Maar ik zie ook: het eerste product zal een pleister zijn... Probeer dat maar ongezien in iemands drankje te krijgen, chappoo als het je lukt!

1 comment:

depolle said...

voor ge het weet worden de stickers in poedervorm verkocht.